به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان شاهین دژ
کمیته تغذیه در بحران

در پی شرایط بحرانی به وجود آمده، جلسه ای با محوریت بررسی وضعیت تغذیه بیمارستان برگزار شد.
این کمیته با حضور دکترشجاعت مدیر شبکه بهداشت و درمان ،آقای فتحی حراست، دکتررحمتی سرپرست بیمارستان ، دکترمحمدیان سرپرست مرکز بهداشت ، نباتی امور عمومی، مهندس مکاری مدیر داخلی و دیگر اعضای کمیته در سالن کنفرانس شبکه بهداشت و درمان برگزار شد.
در این کمیته، ضمن ارزیابی وضعیت موجود، راهکارهای آمادگی برای تغذیه در بحران و مدیریت شرایط کنونی مورد بحث قرار گرفت. دکترشجاعت در ادامه این جلسه گفت، بر اساس تصمیمات اتخاذ شده می بایست اعضای کمیته برای تداوم تغذیه ، برنامه اقلام غذایی برای حداقل دو هفته تدوین کند. مسئول تغذیه در بیمارستان انتخاب شود. سیلندرهای گاز دپو در بیمارستان از نظر ایمنی و استانداردهای لازم بررسی شوند. محل نگهداری برای مواد غذایی در شرایط بحرانی مشخص شود. بر اساس تخت های بستری بیمارستان حداقل تا دو هفته ذخیره مواد غذایی پیش بینی شود. این اقدامات با هدف افزایش هماهنگی و بهره گیری موثر از امکانات و ظرفیت های موجود صورت گرفته است ، تا در شرایط حساس خدمات تغذیه بدون وقفه در ایمن ترین حالت ممکن صورت بگیرد.
نظر دهید